70:20:10

Wat is de MOOC 70:20:10?

Stap met ons in de 21ste eeuw waarin de wereld van werken en leren definitief verandert. Het tempo en de intensiteit van veranderen in organisaties en de samenleving levert kansen op voor iedereen die bezig is om werken en leren met elkaar te verbinden. Met 70:20:10 kan hr(d) de dienstverlening uitbreiden én meer verbinding met de business realiseren. Met nieuwe mogelijkheden om hr(d) structureel te versterken via gewaardeerde dienstverlening waarmee managers en professionals beter kunnen werken.

Wat heeft de MOOC 70:20:10 mij te bieden?

Dit is een MOOC over 70:20:10 van de wereldwijd erkende experts: Charles Jennings, Vivian Heijnen, Jos Arets en de 70:20:10 Experts van Tulser:

  • Wat is 70:20:10 precies en hoe is het bedoeld?
  • Voor- en nadelen van 70:20:10
  • Welke nieuwe rollen zijn er voor L&D beschikbaar om 70:20:10 in de praktijk te brengen?
  • Hoe kun je 70:20:10 implementeren?
  • Hoe kunnen wij met de deelnemers een 70:20:10 ervaring opdoen?
  • Leer van de ervaringen van andere deelnemers.

Hoe gaan we werken?

De MOOC start op 9 mei 2016. Hoe je in de MOOC wilt werken bepaal je vooral zelf. We bieden je prikkelende resources die je kunt raadplegen en toepassen in je werk. Daarnaast dagen we je vooral uit om te reageren en zelf ook je eigen tips, ervaringen, ideeën te delen met de community. De voertaal van de MOOC is Nederlands, op specifieke onderdelen zal Charles Jennings in het Engels participeren in de discussie. De MOOC zal geopend zijn tot 22 juli.

MOOC FACILITATORS

Jos Arets
JosWerkt al vele jaren aan het verbeteren van de prestaties van mens & organisatie door op een slimme manier werken en leren met elkaar te verbinden. Dat heeft geresulteerd in een mix van (strategische) projecten met klanten en internationale samenwerking binnen de HRD-community. Zijn kracht is het ontwerpen van prestatiegedreven systeemoplossingen in de rol van de Performance Architect. Hij heeft in samenwerking met Vivian Heijnen en Charles Jennings veel gepubliceerd over leren & presteren, meetbare prestatieverbetering en over 70:10:10. Hun meest recente publicatie “70:20:10 – Naar 100% performance” is afgelopen jaar tot L&D boek van het jaar verkozen door Stimulearning. Jos Arets is CEO van Tulser en senior partner van het 70:20:10 Institute.

Vivian Heijnen
70:20:10Strategisch denken gecombineerd met een aan nuchterheid grenzend pragmatisme vormt de basis om in uiteenlopende projecten op ieder niveau te adviseren en te implementeren. Haar kracht is het invullen van de rollen Performance Detective, Performance Game Changer en Performance Tracker. Samen met Jos Arets heeft ze veel publicaties op haar naam staan over HRD in een veranderende wereld met de focus op het prestatieparadigma en 70:20:10. Zij is directeur van Tulser en senior partner van het 70:20:10 Institute.

Charles Jennings
CharlesCharles Jennings is a leading thinker and practitioner in building high performance strategies and solutions. He is known for his leadership with the 70:20:10 model. Charles works as a consultant to organisations across the world. His background includes roles as Chief Learning Officer for Reuters and Thomson Reuters, as a business school professor, and as a member of advisory boards and steering groups for international learning, performance and business bodies. He is a senior partner of the 70:20:10 Institute.

Over het platform

We zullen via de nieuwste versie van Curatr gaan werken, wat betekent dat je als een van de eersten een aantal nieuwe functionaliteiten mag uitproberen en ons mag vertellen wat je hiervan vindt. Nieuwe functionaliteiten in deze versie zijn onder andere een nieuwe user-interface (playlist-gedachte en learningobject) en een verbeterd gebruikersprofiel.

Voor wie is deze MOOC

Deze MOOC is bedoeld voor alle professionals die betrokken zijn bij leren in organisaties of bij vraagstukken de leerfunctie te moderniseren, steeds met het doel om tot betere prestaties te komen. Wij denken aan L&D-professionals, managers, stafleden die betrokken zijn bij veiligheids-, kwaliteits- en compliancevraagstukken en kenniswerkers in algemene zin.

Het L&D boek van het jaar 2015: 70:20:10 – Naar 100% Performance kunt u hier bestellen!